Косачка за неравни терени GRILLO CLIMBER 9.22

Статус
активен
Каталожен №
8WMAH
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба!
Ценa:
24570.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Косачка за неравни терени GRILLO CLIMBER 9.22
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Косачка за неравни терени GRILLO CLIMBER 9.22 - Oписание:

Косачка за трева GRILLO CLIMBER 9.22

Професионална тракторна косачка Climber 9.22 GRILLO с капацитет на косене 7200 квадратни метра на час е предназначена за професионална употреба и се характеризира с високо качество и ефективност. Високопроизводителният апарат за косене на трева ГИРЛО Climber 9.22 разполага с бензинов, двуцилиндров двигател Briggs & Stratton Professional с максимална мощност 13.2 киловата. Моторът е с въздушно охлаждане, сух въздушен филтър и обем 656 кубични сантиметра. Ширината на косене достига 91 сантиметра, а височината може да се регулира в 4 позиции. Тракторна косачка GRILLO Climber 9.22 има и функция транспортиране. Тази функция дава възможност да се повдигне целият косилен апарат от земята, като автоматично се прекъсва въртенето на ножа, за безпроблемно и безопасно преминаване на моторната косачка през препятствия.
Приложение на Косачка за неравни терени GRILLO CLIMBER 9.22


Серийно оборудване:
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. Climber 9.22 може да се катери по безопасен начин и е ефективна при почистването на селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Висока маневреност.
Високото ниво на маневреност и скорост, с които разполага косачката я правят бърза и ефикасна и в същото време лесна и приятна за използване.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Голям нож.
Дългият 91 сантиметра нож с голям диаметър на вала, осигуряват надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна.
- Maлък радиус на завиване.
38 сантиметровият радиус на завиване, позволява достъп в тесни места, маневрира лесно около препятствия като например кръгови цветни лехи, дървета, улично осветление и други.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 10 км/ч. По този начин се позволява по - прецизен избор на скоростта за движение.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира между 30 и 90 милиметра в 4 позиции. Също така може да се регулира с помощта на лост, докато операторът е седнал върху косачката. Лоста има допълнителна функция за транспортиране, която дава възможност да се вдигне целият косилен апарат, като автоматично се прекъсва въртенето на ножа, за безпроблемно преминаване на моторната косачка през бордюри и тротоари.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
Climber 9.22 премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.
- Стандартни функции.
Теглич, часовник, измервателен уред и фар.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило Climber 9.22 са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Функционалност
Капацитет на косене за един час: 7200 кв.м/ч
Двигател: Briggs & Stratton Professional Series 7220 V-Twin, двуцилиндров с въздушно охлаждане
Мощност: 18 к.с / 13.2 kW
Гориво: Бензин
Сух въздушен филтър: Да
Стартер: Електрически стартер с 12 V батерия
Обем: 656 куб.см
Обем на резервоара за гориво: 13 литра
Скоростна кутия: Хидростатична трансмисия, с редуктор и диференциал
Съединител: Електромагнитен съединител с ножова спирачка
Широчина на косене: 91 см
Височина на косене: 4 различни косящи позиции, между 30 и 90 мм + 1 транспортна позиция
Скорост: Постоянно променлива от 0 до 10 км/ч; задна скорост от 0 до 6 км/ч
Вътрешен радиус на завиване: 38 см
Седалка: Мека и регулируема
Ръчна спирачка: Да
Размер предни гуми: 13 x 5.00-6
Размер задни гуми: 17 x 8.00-8
Размери (Д х Ш х В): 1800 мм х 990 мм х 1070 мм
Тегло: 307 кг
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти