Косачка райдер 4x4 GRILLO FD 2200 4WD

Статус
активен
Каталожен №
8052BX 9M6711
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба!
Ценa:
105446.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Косачка райдер 4x4 GRILLO FD 2200 4WD
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Косачка райдер 4x4 GRILLO FD 2200 4WD - Oписание:
Хидростатична тракторна косачка FD 2200 4WD GRILLO е предназначена за професионална употреба и се характеризира с висока производителност и ефективност. Апарат за косене ГРИЛО има дизелов, четирицилиндров двигател Yanmar 4TNV88. Максималната мощност на мотора е 33 киловата, а обемът достига 2190 кубични сантиметра. Тракторната косачка е с три въртящи се ножа за постигане на оптимални резултати при косене. Максималната производителност на косачката е 15500 квадратни метра на час, което я прави изключително ефективна. За максимално удобство, тракторна косачка ГРИЛО разполага с голям кош за събиране на трева, с обем 1200 литра. Височината на разтоварване на коша е 2100 милиметра.

Тракторна косачка GRILLO FD 2200 4WD се предлага в комплект с косилен апарат, с работна ширина 155 см.
Приложение на Косачка райдер 4x4 GRILLO FD 2200 4WD


Серийно оборудване:
- Голям нож.
Дългият 155 сантиметра косилен апарат разполагащ с три ножа с голям диаметър на вала, осигуряват надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Хидравлична система.
Хидравличната система за разтоварванена коша за трева с капацитет 1200 литра позволява лесно, удобно и бързо изпразване на контейнера без усилия. Максималното издигане на коша е на 210 сантиметра от земята. Изпразването на коша се извършва посредством електрически бутон, разположен на удобно за водача място.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е здрав и устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. FD 2200 4WD може да се катери по безопасен начин и е ефективна при работа в селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Висока маневреност.
Високите нива на маневреност и скорост, с които разполага тракторната косачка я правят ефикасна, бърза и в същото време лесна и приятна за работа.
- Maлък радиус на завиване.
FD 2200 4WD има радиус на завиване 62 сантиметра и разстояние между осите 126 сантиметра, които позволяват лесен достъп до тесни места, високи нива на маневреност и лекота при преминаването около препятствия като например дървета, храсти, цветни лехи, улично осветление и други.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира от 25 до 110 милиметра и се регулира лесно и удобно от мястото на водача.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 20 км/ч. По този начин се позволява по-прецизен избор на скоростта за движение.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
FD 2200 4WD премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило FD 2200 4WD са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Функционалност
Двигател: Yanmar 3TNV88C
Мощност: 37 к.с
Електрически стартер: Батерия, 12 V
Обем на двигателя 1642 куб/см
Цилиндри: 4 бр
Гориво: Дизелово
Сух въздушен филтър със сменяем филтърни касети: Да
Капацитет на резервоара за гориво: 35 л
Капацитет на картера за масло: 25 л
Скоростна кутия: Хидростатична, с 4 хидравлични двигатели на 4-те колела
Режещ апарат: Три въртящи се остриета
Работна ширина: 1550 мм
Височина на рязане: Регулируема, от 25 до 110 мм
Обем на коша за трева: 1200 л
Максимална височина на разтоварване на коша: 2100 мм
Предни гуми: 24 x 12.00-12
Задни гуми: 20 x 10.00-10
Скорост: от 0 до 20 км/ч
Минимален вътрешен радиус на завиване: 62 см
Регулируема седалка: Да
Производителност: 15500 кв.м/ч
Разстояние между осите: 1260 мм
Размери (Д х Ш х В): 2500 х 1350 х 1830 мм
Тегло: 1280 кг
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти