Косачка райдер 4x4 GRILLO FM 2200 4WD

Статус
активен
Каталожен №
8051BX 9M4511
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба!
Ценa:
89828.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Косачка райдер 4x4 GRILLO FM 2200 4WD
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Косачка райдер 4x4 GRILLO FM 2200 4WD - Oписание:
Професионална тракторна косачка GRILLO FM 2200 4WD е италианси уред, оборудван с висококачествен двигател Yanmar 4TNV88 с мощност от 44 коснки сили и работен обем от 2 190 кубични сантиметра. Моторна машина за косене на тревни площи FM 2200 4WD е с електрически стартер с 12 Волтова батерия. Дизелова тракторна косачка FM 2200 4WD на ГРИЛЛО е с управление на системата чрез маховик монтиран на колоната. Минималния вътрешен радиус при завиване на уред FM 2200 4WD е 620 милиметра.

Тракторна косачка GRILLO FM 2200 4WD се предлага в комплект с косилен апарат, с работна ширина 160 см.
Приложение на Косачка райдер 4x4 GRILLO FM 2200 4WDСерийно оборудване:
- Голям нож.
Дългият косилен апарат разполага с три ножа за рязане и голям диаметър на вала, осигуряващи надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Висока маневреност.
Високите нива на маневреност и скорост, с които разполага тракторната косачка я правят ефикасна, бърза и в същото време лесна и приятна за работа.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е здрав и устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. FM 2200 4WD може да се катери по безопасен начин и е ефективна при работа в селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Maлък радиус на завиване.
FM 2200 4WD има радиус на завиване 62 сантиметра, което позволява лесно косене в тесни пространства, високи нива на маневреност и лекота при преминаването около препятствия като например дървета, храсти, цветни лехи, улично осветление и други.
- Стандартни функции.
Теглич, часовник, измервателен уред и фар.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира между 20 и 90 милиметра. Височината може да се регулира още и с помощта на лост, като има фиксирани 8 позиции. Лостът разполага и с транспортна функция, която дава възможност да се вдигне целият косилен апарат, като автоматичносе прекъсва въртенето на ножа, за безпроблемно преминаване на моторната косачка през бордюри и тротоари.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 20 км/ч. По този начин се позволява по-прецизен избор на скоростта за движение.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
FM 2200 4WD премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило FM 2200 4WD са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Функционалност
Двигател: Yanmar 3TNV88C
Стартер: Електрически с батерия 12 V
Мощност: 37 к.с.
Работен обем на двигателя: 1642 куб.см
Гориво: Дизел
Цилиндри: 4
Течно охлаждане и електрически вентилатор, оборудван с автоматично почистване на радиатора
Сух въздушен филтър със сменяеми касети, касета за безопасност и префилтър
Вместимост на резервоара за гориво: 35 л
Вместимост на масления резервоар: 25 л
Хидравлично задвижване 4WD
Хидростатична трансмисия
Хидравличен съединител с електрически стартер и спирачка
Диференциално заключване: Автоматично или ръчно
Предни гуми: 24 x 12.00
Задни гуми: 20 x 10.00
Управление на системата чрез маховик монтиран на колоната
Регулируеми наклон и височина
Скорост: 0-20 км ч с плавно превключване
Минимален вътрешен радиус: 620 мм
Седалка с подлакътници
Производителност: 15500 кв.м/ч
Дължина: 2500 мм
Широчина: 1350 мм
Височина: 1850 мм
Тегло: 1255 кг
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти