Косачка райдер GRILLO FD 220R - B&S

Статус
активен
Каталожен №
8RR7C
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба!
Ценa:
15442.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Косачка райдер GRILLO FD 220R - B&S
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Косачка райдер GRILLO FD 220R - B&S - Oписание:

Косачка за трева GRILLO FD 220R

Хидростатична тракторна косачка за трева FD 220 R GRILLO има иновативен дизайн и висока ефективност. Апарат за косене ГРИЛО е оборудван с хидростатична трансмисия, благодарение на която машината се управлява изключително лесно и удобно. Малкият радиус на завиване от едва 300 милиметра и улесненият контрол над косачката, я правят лесна и удобна за управление. Работната ширина на косене е 800 милиметра. Модел FD 220 R на GRILLO има и възможност за мулчиране или странично изхвърляне, чрез използване на допълнителни комплекти.

Професионална косачка GRILLO FD 220 R се предлага в комплект с косилен апарат.
Приложение на Косачка райдер GRILLO FD 220R - B&S


Серийно оборудване:
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е здрав и устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. FD 220 R може да се катери по безопасен начин и е ефективна при работа в селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Висока маневреност.
Високото ниво на маневреност и скорост, с които разполага косачката я правят ефикасна, бърза и в същото време лесна и приятна за работа.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Голям нож.
Дългият 80 сантиметра косилен апарат разполагащ с три ножа за рязане с голям диаметър на вала, осигуряват надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна.
- Maлък радиус на завиване.
FD 220 R има радиус на завиване 300 милиметра, което позволява лесен достъп до тесни места, маневрира лесно около препятствия като например цветни лехи, улично осветление, дървета, храсти и други.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 9 км/ч. По този начин се позволява по-прецизен избор на скоростта за движение.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира между 30 и 90 милиметра и се регулира лесно и удобно от мястото на водача, посредством лост със 7 позиции. Височината може да се регулира още и с помощта на лост, докато операторът е седнал в косачката. Лостът разполага и с транспортна функция, която дава възможност да се вдигне целият косилен апарат, като автоматичносе прекъсва въртенето на ножа, за безпроблемно преминаване на моторната косачка през бордюри и тротоари.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
FD 220 R премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.
- Стандартни функции.
Теглич, часовник, измервателен уред и фар.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило FD 220 R са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Функционалност
Двигател: Briggs & Stratton 16 Vanguard V-Twin OHV
Мощност: 10.3 kW / 14 к.с
Електрически стартер: Батерия, 12 V
Обем на двигателя 479 куб/см
Цилиндри: 2 бр
Въздушно охлаждане: Да
Сух въздушен филтър със сменяем филтър: Да
Капацитет на резервоара за гориво: 7 л (резервен резервоар 1 литър)
Скоростна кутия: Хидростатична трансмисия с диференциал
Режещ апарат: Да
Въртящ се нож: 1 бр
Работна ширина: 800 мм
Височина на рязане: Регулируема в 7 позиции, от 30 до 90 мм
Обем на коша за трева: 200 л
Предни гуми: 16 x 7.50-8
Задни гуми: 13 x 5.00-6
Скорост: от 0 до 9 км/ч
Минимален вътрешен радиус на завиване: 30 см
Спирачка: Дискова
Теглич: Да
Производителност: 4000 кв.м/ч
Размери (Д х Ш х В): 2345 х 860 х 1140 мм
Тегло: 260 кг
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти