Косачка райдер GRILLO FD 450

Статус
активен
Каталожен №
8Y5AH
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба.
Ценa:
31368.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Косачка райдер GRILLO FD 450
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Косачка райдер GRILLO FD 450 - Oписание:

Косачка за трева - райдер GRILLO FD 450

Тракторна косачка GRILLO FD 450 е професионална машина, оборудвана с високопроизводителен двуцилиндров двигател BRIGGS & STRATTON 7220 с работен обем от 656 кубични сантиметра и мощност от 18 конски сили. Италиански уред за косене на тревни площи FD 450 е с електромагнитен съединител с магнитна спирачка на ножа. Професионална тракторна косачка FD 450 на ГРИЛЛО разполага с голям кош за окосена трева с капацитет от 450 литра. Работната ширина на италиански професионален уред за косене на трева FD 450 е 1 130 милиметра.

Професионална косачка GRILLO FD 450 се предлага в комплект с косилен апарат.
Приложение на Косачка райдер GRILLO FD 450Серийно оборудване:
- Хидравлична система.
Хидравличната система за разтоварванена коша за трева с капацитет 450 литра позволява лесно, удобно и бързо изпразване на контейнера без усилия. Максималното издигане на коша е на 150 сантиметра от земята. Изпразването на коша се извършва посредством електрически бутон, разположен на удобно за водача място.
- Голям нож.
Дългият 113 сантиметра косилен апарат разполагащ с три ножа с голям диаметър на вала, осигуряват надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е здрав и устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. FD 450 може да се катери по безопасен начин и е ефективна при работа в селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Висока маневреност.
Високите нива на маневреност и скорост, с които разполага тракторната косачка я правят ефикасна, бърза и в същото време лесна и приятна за работа.
- Maлък радиус на завиване.
FD 450 има радиус на завиване 30 сантиметра, което позволява лесен достъп до тесни места, маневрира лесно около препятствия като например дървета, храсти, цветни лехи, улично осветление и други.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 11 км/ч. По този начин се позволява по-прецизен избор на скоростта за движение.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира от 25 до 90 милиметра и се регулира лесно и удобно от мястото на водача.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
FD 450 премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило FD 450 са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Функционалност
Двигател: BRIGGS & STRATTON 7220, Професионална серия V-образен
Стартер: Електрически с батерия 12 V
Гориво: Бензин
Работен обем на двигателя: 656 куб.см
Цилиндри: 2
Мощност: 18 к.с. / 8.2 kW
Охлаждане: Въздушно
Въздушен филтър: Сух
Капацитет на горивния резервоар 17 л (резерв 2.5 л)
Хидростатична трансмисия с диференциал
Електромагнитен съединител с магнитна спирачка на ножа
Ротационни ножове: 3
Ширина на палуба: 1190 мм
Работна ширина: 1130 мм
Височина на рязане с постоянен електрически контрол от 25 до 90 мм
Обем на коша за окосената трева: 450 л
Хидравлична система за разтоварване: Да
Максимална височина на изхвърляне: 1700 mm
Заден ръб: 450 mm
Диференциално заключване с механични педал
Предни гуми: 20 x 10.00
Задни гуми: 15 x 6.00
Скорост: 0-11 км/ч
Минимален вътрешен радиус: 30 см
Седалка: Регулируема, тапицирана
Производителност: 8000 кв.м/ч
Дължина: 2680 мм
Широчина: 1190 мм
Височина: 1450 мм
Тегло: 400 кг
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти