Косачка робот STIHL RMI 422.2 iMow

Статус
активен
Каталожен №
63010121403
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба.
Ценa:
1999.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Косачка робот STIHL RMI 422.2 iMow
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Косачка робот STIHL RMI 422.2 iMow - Oписание:

Робот косачка STIHL RMI 422.2 iMow

Косачка робот STIHL RMI 422.2 iMow работи с литиево-йонна акумулаторна батерия. Косачката обработва тревни площи напълно самостоятелно. Едновременно коси и мулчира тревата, по този начин, освен, че не полагате никакви усилия, за да косите, Вашата морава изглежда перфектно, благодарение на естествената тор, в която се превръща вече окосената трева. Косящият робот STIHL RMI 422.2 разполага с дисплей, чрез който можете да го настройвате - на какво разстояние от въжето да минава уреда, можете да сложите дори и пин код защита срещу кражба.

Препоръка: Не мийте косачката робот с водоструйка, маркуч, струйник или други подобни методи! Препоръчваме ви, когато я почиствате, да я забърсвате с влажен парцал и да изчетквате засъхналата трева и мръсотия с четка!
 
Приложение на Косачка робот STIHL RMI 422.2 iMow


Серийно оборудване:
- Преместено връщане към зарядната станция.
Заводските настройки са направени така, че връщането на косачката робот към зарядната станция да се извършва покрай ограничителния кабел. По желание, респективно в зависимост от особеностите на външния периметър на площта за косене може да се избере преместване на връщането с 0,3 до 0,7 м от ограничителния кабел. При преместване на проходи моля да се има предвид евентуално необходимостта от допълнителен материал за монтаж (напр.: комплект кабели AED 600).
- Ярък светодиоден дисплей.
Посредством дисплея можете не само да извършвате всички настройки интуитивно, но и благодарение на контрастното и ярко изобразяне е възможно използването му при силна слънчева светлина.
- Гуми с грайфери.
Косачката робот се придвижва надеждно и на места с по-гъста трева и на неравен терен, както и по леки наклони (до 35 %). Освен това гумите с грайфери имат не само плавен ход, но и се самопочистват.
- Пълна защита.
Косачката робот може да бъде настроена така, че да се управлява и обслужва само след въвеждане на PIN код, който се активира, когато уредът се намира неправомерно за определен период от време извън ограничената с кабела площ.
- Апарат за мулчиране.
При косене окосената трева се надробява фино и се разпръсва връху вече окосената площ като по този начин и доставя хранителни вещества. Здравият нож за мулчиране остава остър дълго време. При всяко спиране на ножа посоката на въртене се променя автоматично като по този начин ножът се износва равномерно. Ако все пак се наложи ножът да бъде подменен, това става без помощта на инструмент.
- Външна зарядна станция.
Зарядната станция може да бъде разполагана гъвкаво, както в рамките на тревната площ, така и извън нея. Моля, да се имат предвид евентуалните допълнителни аванси при полагане на ограничителния кабел.
- Зарядна станция.
Ако вали или акумулаторните батерии се изпразнят, косачката робот отива самостоятелно до зарядната станция и зарежда батериите си. Благодарение на интелигентната система на зареждане тя решава сама, дали е необходимо експресно зареждане, тъй като предстои косене или батерията може да бъде заредена при нормален режим, което съответно я щади.
- Броня.
Капакът на косачките роботи iMow е подвижен и има сензори за разпознаване на препятствия. Ако уредът се удари в препятствие, косачката робот променя незабавно посоката си на движение. Когато капакът се повдигне леко, ножовете спират.

Допълнително оборудване:
- Сенник iProtect.
На места, където е много слънчево, предлаганият като допълнителна принадлежност сенник е много практичен: предпазва Вашата косачка робот iMow от загряване като по този начин удължава значително нейния експлоатационен живот.
Функционалност
Максимална големина на обработваемата тревна площ: до 500 кв.м
Оптимална големина на обработваемата тревна площ: 300 кв.м
Акумулатор: Литиево-йонен
Мощност на акумулатора: 18.5 V
Акумулаторна батерия: Литиево-йонна 40 Wh
Мощност на акумулаторната батерия:29 V
Работни обороти: 4450 об/мин
Височина на косене: 20-60 мм
Настройка на височината на косене: Централна настройка на 15 степени
Широчина на косене: 20 см
Продължителност на косене с 1 зареждане на батерията: 30 мин
Навигация: Случайна
Ниво на звукова мощност LwA: 62.0 dB(A)
Измерено ниво на звуково налягане LpA: 49.0 dB(A)
Тегло: 9 кг
Други Косачки роботи
История на разгледаните продукти