Акумулаторни ножици за клони и трева

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем акумулаторна ножица за лозя, клони, трева и храсти?


В категория “Акумулаторни ножици” ще откриете богат асортимент от градински ножици на батерии, сред които акумулаторна лозарска ножица, ножица за трева и храсти, ножица за клони, кастрачка за клони, ножица за жив плет и др. 

Този тип градински инструменти намират широко приложение в оформянето и поддръжката на различни растителни дворове. С тях с минимално усилие може да кастрите и подрязвате клони, да оформяте жив плет, короните на дърветата и да зарязвате лози. 

Приложение


Лозарската ножица е стар градински инструмент, който векове наред е бил незаменим помощник на лозарите. Днес за удобство производителите предлагат модели на батерии. С тях ежегодните резитби на дърветата и лозята е лесна задача. Процедурата е максимално облекчена, а знаем, че е ключова за добрата реколта и здравето на насажденията. . 

Друг ценен инструмент за градинаря е акумулаторната ножица за храсти. Съвременните модели са удобни, леки и компактни. С тях оформянето на храстите е лесно и отнема по-малко време. В зависимост от капацитета на батерията може да разчитате на около час непрекъсната работа. 

Акумулаторните ножици за клони са специално създадени, за да може да обработвате по-високи растителни видове. Те са снабдени с телескопична дръжка и с тях може да правите стотици срезове с до изчерпване на заряда на батерията. 

На помощ на местата, където тримерите за трева, моторните коси и косачките не достигат, идват акумулаторните ножици за трева. Те са малки, удобни за използване и ефикасни. С тях ще премахнете успешно всички излишни треви и клонки, оформяйки до най-малкия детайл своята градина. 
намерени са 63 показани на 3 страници, групирани по 25 на страница