Акумулаторни резачки за дърва

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем акумулаторна резачка за дърва?


Резачките на батерии много наподобяват кабелните модели. И при тях движението на веригата се осъществява с помощта на електрически двигател. Захранването на мотора обаче идва от сваляща се акумулаторна батерия. С този градински инструмент се работи удобно. Той съчетава преимуществата на бензиновите и електрическите (с кабел) резачки за дърва. 

Към плюсовете трябва да добавим:

възможност да работите където пожелаете
генерирате малко шум
стартирането му е просто и плавно
не създавате дим или вредни газове, което означава, че може да работите в закрити помещения
има леко тегло
удобен е за транспортиране и съхранение 

Не на последно място потребителят не е ангажиран със сложно обслужване на двигателя и подготовка на горивна смес. 

Основни характеристики


Когато разглеждате акумулаторните резачки в kosachki.com, обърнете внимание на ключови характеристики като мощност и капацитет на батерията, дължина на шината, цена, удобство при обслужване и др. При нужда от разясняване на параметрите на някой модел, не се колебайте да се свържете с наш консултант на посочените на сайта контакти за връзка. 

Поддръжка


Грижата за акумулаторния верижен трион включва наливане на масло, смазване на режещите елементи, натягане на веригата, заточване на зъбците и замяна на веригата, ако е необходимо. Задължително се следи зарядът на батерията и се спазват правилата за работа с нея. 

Предназначение


Преди да направите окончателен избор на акумулаторна резачка, преценете каква ще бъде интензивността на използване на машината. От отговора на този въпрос зависи какъв клас верижен трион ви трябва: битов или професионален. Някои потребители предпочитат да купят висок клас машина за малък обем работа. Тя е по-тежка и по-скъпа. Обратният случай също не е за препоръчване - когато купувате любителска резачка на батерии за извършване на сложни задачи всеки ден. 
намерени са 78 показани на 4 страници, групирани по 25 на страница