Бензинови косачки за трева

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем бензинова косачка за трева?


При избора на бензинова косачка е важно не само да се спрете на утвърдена марка, но и принципно да определите с каква цел купувате машината, в какви условия ще я използвате и какъв е типът на тревата, която ще косите. Пазарът предлага модерни модели, които са снабдени с различни функции. При конкретни условия те може да са напълно безполезни. 

Основни характеристики


Нека да разгледаме някои от най-важните характеристики на моторните косачки за трева. За мнозина категоричен фактор е мощността на двигателя, но това не е така. Важно е да се определи с какви задачи ще натоварите машината. Ще косите редовно поддържана градина, обрасла, с гъста и влажна трева или др.? В зависимост от отговора на тези въпроси обърнете внимание на още характеристики - наличие на функция самоход, височина и широчина на косене, скорости, стартер, брой ножове за косене, обем на горивния резервоар, качество на изработка на всеки един елемент, тегло и др. 

За удобство на потребителите на пазара има два типа бензинови косачки: несамоходни и самоходни


Първите изискват от оператора влагане на усилия за придвижване по терена. Когато поляната е идеално гладка, проблем няма. Ако дворът ви е леко наклонен обаче или стръмен на места, препоръчваме ви самоходната бензинова косачка. При нея движението се осъществява автономно. Тя е идеална за неравни площи. 

Нашият съвет, когато избирате моторна косачка


Преди да се спрете на моторна косачка, препоръчваме ви да направите внимателен анализ на вашата градина - какъв тип е теренът, какви са размерите му, каква растителност расте по него и т.н. Фактори като периодичност и изисквания към крайния резултат също не са маловажни. 

Затова ви предлагаме своя опит и познания като търговец с дългогодишен опит. Не се колебайте да потърсите съвет от консултантите на kosachki.com. При нас не само ще получите професионално отношение, но и сервизно обслужване, резервни части, допълнителен инвентар и аксесоари. 
намерени са 174 показани на 7 страници, групирани по 25 на страница