Бензинови резачки за дърва

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем бензинова резачка за дърва?


Бензиновите резачки за дърва се използват за рязане на дървета, храсти, заготовка на дърва за огрев, подготовка на дървен строителен материал, творчески дейности и др. С нея може да отмятате бързо различни задачи в градината. 

В сравнение с акумулаторните верижни триони бензиновите са по-тежки, по-шумни и по-трудни за обслужване. Същевременно са мощни, неограничени от кабел и заряд на батерия. Подходящи са за по-продължително рязане и сложни задачи. 

Основни характеристики


Според характеристиките си една моторна резачка може да бъде любителска, полупрофесионална (фермерска) или професионална. Най-търсените модели от любители градинари са тези с мощност до 2 к.с. Следват верижните триони с мощност до 3,4 к.с. Те са по-издръжливи, но също не са предназначени за ежедневна употреба. 

Професионалните бензинови резачки за дърва са с мощност над 3,4 к.с. Те са разработени да издържат на 10-часови натоварвания на ден. Използват се в строителството и горското стопанство. 

Ключови характеристики при избор на моторна резачка са мощност, дължина на шината, тегло, резервоар, наличие на антивибрационна система, удобна ръкохватка и др. 

Защо да пазарувате от kosachki.com?


В онлайн магазина ще откриете най-добрите модели резачки за дърва на пазара. Предлагаме утвърдени модели на производители с доказана репутация в разработването на градинска техника. При нас ще получите качествена дърворезачка на достъпна цена и осигурено гаранционно и извънгаранционно обслужване. 
намерени са 88 показани на 4 страници, групирани по 25 на страница