Градински механични ножици

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем градинска ножица?


Градинските ножици са ръчен инструмент, с помощта на който може да кастрите клони, да подрязвате трева и храсти. Може да се използва и като лозарска ножица. За разлика от обикновените ножици, тези имат подсилена конструкция. Остриетата са заточени по различен начин. Първото осигурява разряването, а второто задържа тревата и клона за максимален ефект. 

Работното острие е много остро, докато другото понякога има извита форма. По този начин се постига по-надеждно фиксиране на клоните. 

Видове


На пазара няма да откриете градински ножици, които да са еднакво удобни и ефективни за изпълнението на всички задачи в градината. Поради това производителите са разработили специфични модели. В онлайн магазин kosachki.com предлагаме различни видове - за трева, храсти и клони на дървета. 

С телескопична ножица за храсти например ще можете да достигате по-високи клони. При тях усилието от страна на потребителя е сведено до минимум. В зависимост от техническите параметри на избрания от вас инструмент с него може да разрежете клони с диаметър до 5 см. 

При избор на ножица за високи клони обърнете внимание на материала, от който са изработени, и дължината им. Колкото по-дълга е ръкохватката на уреда, толкова по-леко ще ви е да режете с него. 
намерени са 1 показани на 1 страница, групирани по 25 на страница