Дробилки за клони

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем дробилка за клони?

Дробилката за клони, наричана още клонотрошачка или трошачка на клони, е градинска машина, с която може да надробявате различни растителни отпадъци и да произвеждате естествен мулч за наторяване на градината. 

Основни характеристики

Според източника на захранване дробилките за клони може да бъдат електрически или бензинови. Електрическите са подходящи за по-рядка употреба и при неголямо натоварване. Те без проблем се справят с дървесина с диаметър до 25 мм. Клонотрошачките с мощност до 3000W ще се справят и с по-дебели клони - до 40 мм. 

Бензиновите или моторни дробилки са по-производителни, по-скъпи, но и по-шумни. Често намират приложение в горски стопанства и ферми, промишлени предприятия, комунални служби и др. Разработени са да издържат на големи натоварвания и се справят с клони с дебелина до 60-80 мм. 

Когато избирате клонотрошачка, обърнете внимание на формата и размера на машината, контейнера за събиране на растителния отпадък, начина на работа с нея, наличието на реверс и колела и ръкохватка за удобно транспортиране на машината из градината. 

Защо да купите дробилка от Kosachki.com?

В онлайн магазина предлагаме хоби и професионални дробилки за клони в широк ценови диапазон. Най-евтините ни модели започват от около 500 лв. При нас ще получите не само качествена машина на ниска цена, но и професионално обслужване от опитни търговци. Ако търсите мнения за един или друг модел трошачка за клони, не се колебайте да се консултирате с нас. Ще Ви насочим към най-доброто решение за Вашите потребности. Осигуряваме още гаранционен и извънгаранционен сервиз. 
намерени са 139 показани на 6 страници, групирани по 25 на страница