Електрически резачки за дърва

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем електрическа резачка за дърва?


Електрическата резачка за дърва, позната сред потребителите още като електрически трион, е полезна градинска машина. С нея може да извършвате различни дейности из двора - подготовка на дърва за огрев, рязане на клони, храсти и др. За разлика от бензиновата резачка тя е по-икономична, не замърсява околната среда и може да работите без прекъсване. 

Основни характеристики


Когато купувате верижен трион на ток, обърнете внимание на няколко параметъра: електродвигател, верига, дължина на шината, резервоар за масло, захранващ кабел, корпус и други. 

Една от най-важните характеристики на ел. трион е мощността. Тя започва от 1,5 кВт. Машина с такава мощност е идеално решение за къща на село. За по-сериозни задачи препоръчваме електрическа резачка за дърва с мощност над 2,5 кВт. 

За работата на градинския уред може да съдите и по скоростта на движение на веригата. Тя се измерва в метри в секунда. Този параметър влияе върху производителността. Обикновено варира от 8 до 17 м/с. 

Как да разберете, че сте избрали качествен електрически трион?


Експертите оценяват най-вече:

удобството - когато държите машината в ръце, теглото и размерите й трябва да ви устройстват
да има гаранция
да има сервизен център, в който да я изпратите, когато се наложи
наличие на резервни части 

Когато четете коментарите за един ел. верижен трион, не съдете по оценките за марката, а за неговата работа.

Защо да пазарувате от kosachki.com?


В магазина сме събрали на едно място качествена градинска техника на достъпна цена. При нас може да закупите електрически дърворезачки на утвърдени производители на пазара. Редовно допълваме продуктовия асортимент и предлагаме промоционални кампании. 

Независимо дали търсите мини електрически трион за дърво, или мощна резачка за дърва, може да разчитате на нас за консултации, мнения и алтернативни продукти.
намерени са 40 показани на 2 страници, групирани по 25 на страница