Електрически тримери

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем електрически тример за трева?


Електрическият тример за трева е един от най-практичните градински уреди. Той е незаменим за много собственици на дворни пространства, тъй като с него може да се коси и подравнява внимателно тревата. В известна степен замества косачката за трева, а поради възможността с него да достигате до по-трудни участъци, дори я превъзхожда. 

На пазара се предлагат няколко вида тримери за трева: бензинови, акумулаторни и електрическите. Популярността на последните сред потребителите се дължи на отличното съотношение цена/качество. 

Предимства на електрическия тример: неголямо тегло, компактни размери, ниско ниво на шум, минимум вибрации, лесно използване и обслужване. 

Основни характеристики


Когато разглеждате моделите електрически тримери, не изпускайте от поглед няколко ключови параметъра: 

мощност
тегло
форма на вала - извит или прав
форма на ръкохватката 
дължина на захранващия кабел 

Тример с корда или нож?


От значение е какъв е режещият елемент на тримера за трева. Именно поради това обърнете внимание на този конструктивен детайл. Ако искате да косите с корда, трябва да знаете, че колкото по-дебела е тя, толкова по-производителна е машината. При тримерите с нож имате възможност да се справяте дори с рязане на неголеми клонки и храстовидна растителност. 

Потребителите най-често отдават предпочитание на тримерите с корда, когато трябва да косят неголям двор веднъж месечно. За по-честа употреба и по-трудни задачи препоръчваме ел. тример с нож. Той е по-скъп, но е по-функционален. 
намерени са 49 показани на 2 страници, групирани по 25 на страница