Косачки роботи

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем косачка робот? 


Косачката робот е едно от модерните устройства за поддръжка на тревата. Тя е полезна за всеки, който живее в къща с двор. Работи автономно, като участието на човека е сведено до минимум. 

Основни характеристики


Роботизираните косачки изискват наличие на мрежови адаптер или специална база, за да презареждат батериите си. Те са компактни и приятно безшумни. Предлагат се с различни характеристики и функции, което ги прави годни за косене на различни по размери площи, придвижване по специално зададена траектория и в конкретен времеви отрязък от деня. 

Предназначение


Косачките робот представляват самоходен апарат на няколко колела - три или четири, и обикновено корпусът им е изработен от пластмаса. В комплект с тях вървят блок за управление и акумулатор. Много рядко ще срещнете и кош за окосената трева. Традиционно този тип косящи машини на мига мулчират тревата и я трансформират в естествен тор. 

Когато избирате робот косачка обърнете внимание на факта, че тя не е универсално решение за всеки двор. Ако във вашия има много препятствия или неравности, тя не може да работи ефективно. Някои модели може да се справят успешно с наклон до 30 градуса. Те са специално разработени да не буксуват дори на сложен терен. 

Защо да купим робот косачка от kosachki.com?


В магазина ще откриете роботизирани косачки на достъпна цена и на утвърдени производители на пазара: HUSQVARNA, GREENWORKS, STIHL, EGROBOT, WOLF GARTEN и др. 

Предлагаме:

  • консултация от професионалисти с дългогодишен опит в продажбата на косачки за трева
  • сервизно обслужване
  • видео инструктаж по Viber 
  • гаранционно обслужване
намерени са 48 показани на 2 страници, групирани по 25 на страница