Професионални косачки

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем професионална косачка за трева?


Професионалната косачка за трева представлява специализирана косяща машина, създадена да издържа на ежедневно и интензивно натоварване. Тя е изработена от много здрави и издръжливи във времето материали и е съобразена с нуждите на професионалните озеленители и градинари. С професионална косачка може да разчитате на прецизност, висока производителност, модерни технологии и максимален комфорт на работа за оператора. Този тип машини са способни да работят в сурови условия и на сложни терени. 

Основни характеристики


За да предложат издръжливост, надеждност, производителност и безпроблемно косене на висока трева, плевели, буйна растителност и др., съвременните професионални косачки за трева се произвеждат по модерна технология. Ключови характеристики, от които може да съдите за тяхната работа, са:

Производител на двигателя
Мощност на двигателя
Гориво
Окачване
Широчина и височина на косене
Позиция на оператора

За кого е подходяща професионална косачка?


Препоръчваме ви да купите професионална косачка за трева, ако работата ви изисква редовно и продължително косене и това ви коства както много усилия, така и разходи. Този тип градинска техника е пригодена за работа в тежки условия, по хълмисти и неравни терени и разполага с усъвършенствани функции. 
намерени са 85 показани на 4 страници, групирани по 25 на страница