Ръчни косачки

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем ръчна косачка за трева?


Ръчната косачка за трева е удобна за използване, лека, тиха, достъпна като цена и компактна. С нея няма да замърсявате околната среда и спокойно ще оформяте тревата на поляната. Подходяща е за косене на висока трева дори по неравен терен.

При добра поддръжка ръчните косачки може да се използват години наред. 

Основни характеристики


Важни характеристики, които определят ползите от покупката на ръчна косачка, са нейната производителност, размери, конфигурация от ножове, обем на коша за трева (ако има такъв) и др. Препоръчваме ви, когато избирате модел, да се консултирате с опитен търговец. Той ще ви насочи към подходяща за вашите нужди косачка с оглед размера на площите, които ще косите, и типа растителност. 

Защо да изберете ръчна косачка от kosachki.com?


В онлайн магазина предлагаме ръчни косачки Гардена, AL-KO, Хускварна, WOLF GARTEN и др. Това са доказали професионализма си марки, които се стремят редовно да осъвременяват функционалността на своите машини и да ги адаптират към променящите се изисквания на клиентите. 

При нас може да закупите косачки за трева на ниска цена, но не за сметка на качеството. Предлагаме модели в широк ценови диапазон, професионална консултация и гаранционно и извънгаранционно обслужване. 
намерени са 7 показани на 1 страница, групирани по 25 на страница