Храсторези, кастрачки и ножици за жив плет

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем храсторез / ножица за жив плет?


Храсторезът е градински инструмент, с който може да придавате желаната форма на живия плет, храстите и ниските растителни видове в двора ви. По този начин не само ще ги оформите, но и ще ги стимулирате да се развиват. 

Видове храсторези


Наричан още ножица за жив плет, храсторезът може да бъде електрически (кабелен и акумулаторен) или бензинов. 

Акумулаторните храсторези може да се използват свободно на територията на градината ви. Те не са ограничени от дължината на кабел и наличието на контакт. От капацитета на батерията зависи колко дълго може да работите преди да се наложи презареждане. 

Електрическите храсторези с кабел са предпочитани, когато не искате да бъдете ограничени от времето и търсите евтина машина. Освен това този вид ножица за храсти създава по-малко шум. В обичайния случай може да се отдалечите от контакта на разстояние 30 метра - точно толкова е дълъг традиционният удължител. 

Предимство на бензиновия храсторез са неговата мощност и автономност. Този вид градински инструмент е по-скъп и има специфики при обслужването. Щом свикнете с тях, може да се възползвате в пълна степен от възможностите му.

Защо да купите кастрачки и храсторези от Kosachki.com?


В магазин Kosachki.com предлагаме храсторези Хускварна, Щил, McCULLOCH, AL-KO, Bosch, MAKITA и други в широк ценови диапазон. Подбрали сме модели от всички класове, за да отговорим на очакванията на всички наши клиенти. При нас ще откриете евтини храсторези с цена, стартираща около 80 лв. 
намерени са 122 показани на 5 страници, групирани по 25 на страница