Моторна коса STIHL FS 240

Статус
активен
Каталожен №
41472000468
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба!
Ценa:
1269.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Моторна коса STIHL FS 240
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Моторна коса STIHL FS 240 - Oписание:

Моторна коса за трева Щил

STIHL FS 240 е бензинова коса чрез която без много усилия косите и оформяте тревистата растителност във Вашата градина. Задвижването на двутактовата машина става посредством мощен мотор, оборудван с четириканален цилиндър с принцип на продухване. В резултат на 2-MIX технологията на мотора получавате по-голяма мощност и в същото време по-малко разходване на горивна смес. С обемистият резервоар за двутактова смес работите повече време само с едно зареждане на гориво. Още едно от предимствата на универсална тревокосачка STIHL FS 240 е присъствието на режим за употреба през лятото, както и такъв за работа през зимата. С помощта на режимът за работа през зимата се ограничава риска от щети, в резултат на заледяване на карбуратора и въздушния филтър. Ергономичното разположение на регулируемите дръжки осигурява допълнителен комфорт на оператора. Двутактова коса STIHL FS 240 е с система, която осезаемо намалява вибрациите възпроизвеждани по време на експлоатация, като по този начин осигурява комфорт и безвредна работа за потребителя.
Функционалност
  • Работен обем: 37.7 куб. см
  • Мощност: 1.7 kW / 2.3 к.с
  • Обороти на празен ход: 2800 об./мин.
  • Максимални обороти: 12500 об./мин.
  • Обща дължина без инструмент: 1.81 м
  • Стандартен режещ инструмент: Нож за косене на гъсталак 250-3
  • Вместимост на резервоара: 0.75 л
  • Звуково налягане: 99.0 dB(A)
  • Звукова мощност: 107.0 dB(A)
  • Тегло: 8.0 кг
Храсторез STIHL FS 240 е идеален за работа в земеделието и градинарството.

Серийно оборудване:
- Резервоар за гориво с голяма вместимост.
Прозрачният резервоар за гориво с вместимост 0.75 л гарантира дълги работни интервали без спиране на работата за зареждане. Нивото на запълване се вижда добре от вън. Големият, лесно достъпен отвор на резервоара улеснява допълнително зареждането с гориво.
- Технология 2-MIX. Висока мощност, съчетана с грижа за околната среда.
Мощност и екологичност: двутактовият задвижващ механизъм с технология 2-MIX убеждава с висока мощност на двигателя, широк диапазон на мощността и висок въртящ момент за голяма производителност при рязане. При тази технология двигателят работи с минимално отделяне на вредни емисии в отпадните газове и съответства на строгите норми за отпадни газове при моторни уреди EU II.
*Ефективност: висока мощност, съчетана с ефикасно оползотворяване на горивото.
- Мощност: висок въртящ момент за широк диапазон на оборотите.
- Екологичност: разходът на гориво е значително намален, благодарение на което околната среда се замърсява в по-ниска степен и се отделят по-малко отпадни газове.
- Икономичност: до 20% по-малък разход на гориво в сравнение с традиционните двутактови двигатели без технология 2-MIX.
- По-ниски емисии: технологията 2-MIX съответства на строгите норми за вредни емисии в отпадните газове при моторни уреди EU II.
- Въздушен филтър с дълъг живот.
Лесно достъпният хартиен филтър с дълъг живот осигурява удължени интервали на смяна на филтъра.
- Антивибрационна система на STIHL.
Уредите за поддръжка на зелени площи също са оборудвани с антивибрационна система. Гумени тампони намаляват вибрациите, които се предават от двигателя и въртящия се режещ инструмент към ръкохватката и тя е с много ниско ниво на вибрации, в резултат на което работите с уреда комфортно и с минимално усилие.
- Летен и зимен режим на работа.
Преминаването от летен към зимен работен режим става лесно и бързо посредством плъзгач. При зимен режим на работа се предотвратява обледеняването на въздушния филтър и карбуратора.
- Мултифункционална ръкохватка.
Всички командни елементи за управление на двигателя се управляват само с една ръка, в резултат на което управлението на уреда е лесно и надеждно.
- Ергономична лостова ръкохватка.
По време на косене лостовата ръкохватка дава възможност за естествено движение на косата. Регулира се много лесно с помощта на крилчата гайка. Лостовата ръкохватка е подходяща, когато трябва да се окосят по-големи площи.
- Регулиране на ръкохватката без инструмент.
Ергономичната ръкохватка може да се регулира индивидуално без помощта на инструмент, посредством крилчата гайка.
- Компенсатор.
Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е при замърсяване на въздушния филтър да не се получи много богата смес и мощността на двигателя да остане постоянна за продължителен период от време. Въздушният филтър трябва да се почисти тогава, когато 80% от повърхността му се замърси. Това дава възможност за много продължителна работа без прекъсвания.
- Двоен презрамен колан.
Висококачественият двоен презрамен колан с мека подплата на презрамките улеснява продължителната работа с уреда.
- Предпазни очила.
За Вашата безопасност при работа в серийната окомплектовка на уреда са включени и предпазни очила. Не се запотяват и имат широка странична защита.

Допълнително оборудване:
- Универсален презрамен колан ADVANCE PLUS.
Много ергономичен, удобен и лек презрамен колан, облекчаващ работата с моторна коса или храсторез. Може да бъде доокомплектован с допълнителен колан и раница за инструменти. С комфортна кука за лесно и бързо закачане и откачане на уреда.
- Самар ADVANCE PLUS.
Много лек самар, който осигурява голяма свобода на движенията. Подходящ за използване с храсторез, окомплектован с циркулярен диск, тъй като прави работата с уреда изключително ергономична и комфортна. Може да бъде окомплектован допълнително с раница за инструменти. С комфортна кука за лесно и бързо закачане и откачане на храстореза.
Други Моторни коси
История на разгледаните продукти