Моторна коса STIHL FS 361 C-EM

-5.00%
Статус
в промоция
Каталожен №
41472000606
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба!
Стара ценa:
1699.00 лв. с ДДС
Ценa:
1614.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Моторна коса STIHL FS 361 C-EM
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Моторна коса STIHL FS 361 C-EM - Oписание:
Подарък: + 1 бр. глава за косене AutoCut 46-2 (кат. № 4003 710 2115), 1 бр. предпазител за глава с корда (кат. № 4147 710 8112), 1 бр. моторно масло НР Super, 100 мл (кат. № 0781 319 8069) и 1 бр. Care & Clean Kit FS Plus (кат. № 0782 516 8602). Период на пролетната промоция: 18.03. – 17.04.2024 (Промо подаръците са до изчерпване на количествата).

FS 361 C-EM на STIHL е високоефективен моторен тример, пригоден за косене на жилава трева. Уреда има ErgoStart (E) система за лесно стартиране с минимални усилия. Бензинова моторна косачка STIHL FS 361 C-EM има възможност за фиксиране на блокиращия лост, за улеснение при сменяне на режещия инструмент. Четири-точковата антивибрационна система осигурява максимален комфорт на потребителя по време на работа. Ръкохватката на инструмента за косене на гъста трева STIHL FS 360 C-EM лесно може да бъде регулира без инструменти.
Приложение на Моторна коса STIHL FS 361 C-EM


*Забележка: Клипа е илюстративен. Моделът, който е показан в клипа, не е модел STIHL FS 360 C-EM.

Серийно оборудване

- Ергономична лостова ръкохватка
По време на косене лостовата ръкохватка дава възможност за естествено движение на косата. Регулира се много лесно с помощта на крилчата гайка. Лостовата ръкохватка е подходяща, когато трябва да се окосят по-големи площи.
- STIHL ErgoStart (E)
Лесно стартиране с минимално усилие благодарение на вградената допълнителна пружина между стартерното въже и коляновия вал, която противодейства на налягането на буталото. Когато силата на натягане на пружината стане по-голяма от налягането на сгъстяване, буталото се завърта и двигателят запалва. Работещият стартира машината удобно, без съпротивление. При моделите с С-Е в обозначението то е част от серийното му оборудване.
- STIHL M-Tronic
Лесно стартиране с няколко удара, без превключване. Изцяло електронно управление на двигателя, с памет контролира времето за запалване и дозиране на горивото. Чрез студено / топло откриване старт M-Tronic винаги осигурява оптимална работа на двигателя, постоянна максимална скорост и отлично ускорение.
- 4-точкова антивибрационна система на STIHL
При храсторезите STIHL нивото на предаваните от двигателя и въртящия се режещ инструмент към ръкохватките вибрации се намалява посредством стоманени пружини, което осигурява комфортна работа с минимално усилие.
- Универсален презрамен колан ADVANCE PLUS
Много ергономичен, удобен и лек презрамен колан, облекчаващ работата с моторна коса или храсторез. Може да бъде доокомплектован с допълнителен колан и раница за инструменти. С комфортна кука за лесно и бързо закачане и откачане на уреда.
- Стоп-бутон
При повторно стартиране на машината проверката на стоп-бутона отпада. Двигателят винаги е готов за стартиране.
- Мултифункционална ръкохватка
Всички командни елементи за управление на двигателя се управляват само с една ръка, в резултат на което управлението на уреда е лесно и надеждно.
- Ръчна горивоподкачваща помпа
С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора. В резултат на което при запалване след дълъг период, в който машината не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже.
- Фиксиране на блокиращия лост
Чрез фиксиране на блокиращия лост се улеснява смяната на режещия инструмент.
- Резервоар за гориво с голяма вместимост
Прозрачният резервоар за гориво с вместимост 0,75 л гарантира дълги работни интервали без спиране на работата за зареждане. Нивото на запълване се вижда добре от вън. Големият, лесно достъпен отвор на резервоара улеснява допълнително зареждането с гориво.
- Летен и зимен режим на работа
Преминаването от летен към зимен работен режим става лесно и бързо посредством плъзгач. При зимен режим на работа се предотвратява обледеняването на въздушния филтър и карбуратора.
- Предпазни очила
За Вашата безопасност при работа в серийната окомплектовка на уреда са включени и предпазни очила. Не се запотяват и имат широка странична защита.
- Компенсатор
Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е при замърсяване на въздушния филтър да не се получи много богата смес и мощността на двигателя да остане постоянна за продължителен период от време. Въздушният филтър трябва да се почисти тогава, когато 80% от повърхността му се замърси. Това дава възможност за много продължителна работа без прекъсвания.
- Регулиране на ръкохватката без инструмент
Ергономичната ръкохватка може да се регулира индивидуално без помощта на инструмент, посредством крилчата гайка.

* Период на промоцията: до 31.07.2020 г. или до изчерпване на количествата.
Функционалност
Мощност: 2.4 kW / 3.3 к.с.
Работен обем: 37.7 куб. см
Стандартен режещ инструмент: Нож за косене на гъсталак 300-3
Нивото на звуково налягане с пластмасов инструмент: 99 dB(A)
Ниво на звуковото налягане с метален инструмент: 98 dB(A)
Ниво на звукова мощност с пластмасов инструмент: 112 dB(A)
Ниво на звукова мощност с метален инструмент: 110 dB(A)
Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент: 2.5 / 2.2 м/с
Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент: 2.2 / 2 м/с
Диаметър на косене: 480 мм
Вместимост на резервоара за гориво: 0.75 л
Обща дължина: 1.79 м
Тегло: 8.5 кг
Други Моторни коси
История на разгледаните продукти
< >