Професионална косачка за трева GRILLO MD 22N

Статус
активен
Каталожен №
8013AH
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба.
Ценa:
22200.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Професионална косачка за трева GRILLO MD 22N
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Професионална косачка за трева GRILLO MD 22N - Oписание:
Тракторна косачка GRILLO MD 22N е професионален уред, подходящ за косене на тревни площи по склонове и неравни терени. Италианска моторна машина за косене на трева MD 22N е снабдена с високоефективен двигател Briggs & Stratton 7220 с въздушно охлаждане и сух въздушен филтър. Двигателят на тракторна косачка MD 22N на ГРИЛЛО е с мощност от 18 конски сили и работен обем от 656 кубични сантиметра. Работната ширина на професионална косачка MD 22N е 110 сантиметра. Минималният вътрешен радиус на завиване е 38 сантиметра.
Приложение на Професионална косачка за трева GRILLO MD 22N


Серийно оборудване:
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е здрав и устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. MD 22 може да се катери по безопасен начин и е ефективна при работа в селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Висока маневреност.
Високото ниво на маневреност и скорост, с които разполага косачката я правят бърза и ефикасна и в същото време лесна и приятна за използване.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Голям нож.
Дългият 110 сантиметра косилен апарат разполагащ с три ножа за рязане с голям диаметър на вала, осигуряват надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна.
- Maлък радиус на завиване.
MD 22 има радиус на завиване 380 милиметровият, което позволява лесен достъп до тесни места, маневрира лесно около препятствия като например цветни лехи, улично осветление, дървета, храсти и други.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 9 км/ч. По този начин се позволява по-прецизен избор на скоростта за движение.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира между 30 и 70 милиметра. Височината може да се регулира още и с помощта на лост, докато операторът е седнал в косачката. Лостът разполага и с транспортна функция, която дава възможност да се вдигне целият косилен апарат, като автоматичносе прекъсва въртенето на ножа, за безпроблемно преминаване на моторната косачка през бордюри и тротоари.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
MD 22 премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.
- Стандартни функции.
Теглич, часовник, измервателен уред и фар.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило MD 22 са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Функционалност
Производителснот: 8500 кв.м/ч
Двигател Briggs & Stratton 7220, Професионална серия V-образен
Стартер: Електрически с батерия 12 V
Гориво: Бензин
Работен обем на двигателя: 656 куб.см
Циклиндри: 2
Мощност: 18 к.с / 8.2 kW
Охлаждане: Въздушно
Въздушен филтър: Сух
Капацитет на горивния резервоар: 7 л
Резервен резервоар за гориво: 1 л
Хидростатично задвижване: Да
Електромагнитен съединител: Да
Мулчиране: Да
Ножове: 3 бр, въртящи се
Работна ширина: 110 см
Височина на рязане: 25 - 110 мм
Диференциално заключване: Да
Размер на предни гуми: 15 x 6.00 - 6
Размер на задни гуми: 20 x 10.00 - 8
Скорост: от 0 до 10.5 км/ч с плавно превключване, обратен от 0 до 6 км/ч
Минимален вътрешен радиус: 38 см
Седалка: Регулируема
Ръчната спирачка на задните колела, с лост за управление
Размери (Д х Ш х В): 1940 х 1110 х 980 мм
Тегло 315 кг
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти