Професионална косачка GRILLO FX 27 Zero Turn

Статус
активен
Каталожен №
8W8AQ
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба.
Ценa:
28992.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Професионална косачка GRILLO FX 27 Zero Turn
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Професионална косачка GRILLO FX 27 Zero Turn - Oписание:

Технически характеристики:

Двигател: Briggs & Stratton Series 8270 Commercial
Мощност: 16.2 kW / 22 к.с
Електрически стартер: Батерия, 12 V
Обем на двигателя 724 куб.см
Гориво: Бензин
Цилиндри: 2 бр
Въздушно охлаждане: Да
Сух въздушен филтър: Да
Капацитет на резервоара за гориво: 30 л (2 х 15 л )
Скоростна кутия: Хидростатична трансмисия
Ширина на косене: 132 см
Височина на рязане: Регулируема, електрически
Височина на косене: 30 - 80 мм
Функция за мулчиране: Да
Радиус на завиване: 0
Предни гуми: 20 x 10.00-8
Задни гуми: 15 x 6.00-6
Скорост: от 0 до 12 км/ч
Ръчна спирачка на предните колела, с лост за управление: Да
Производителност: 13000 кв.м/ч
Размери (Д х Ш): 2580 х 1320
Тегло: 484 кг

Описание:

Специална машина за косене на трева GRILLO FX 27 е високоефективна градинска техника, която е снабдена с функция за мулчиране и електрическо повдигане на косящата система. Косачката- трактор GRILLO има мощност 22 конски сили и управляваща се с лост спирачка на задвижващите колела. Професионалната тракторна косачка FX 27 GRILLO е оборудвана със сгъваща се система на косилният апарат, която позволява лесна и удобна поддръжка на машината. Ширината на обработка на тракторната косяща машина FX 27 е 1250 милиметра.

Професионална тракторна косачка FX 27 GRILLO се предлага в комплект с апарат за косене, с ширина 132 сантиметра.

Серийно оборудване:
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е здрав и устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. FX 27 може да се катери по безопасен начин и е ефективна при работа в селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Висока маневреност.
Високото ниво на маневреност и скорост, с които разполага косачката я правят бърза и ефикасна и в същото време лесна и приятна за използване.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Голям нож.
Дългият 125 сантиметра косилен апарат разполагащ с три ножа за рязане с голям диаметър на вала, осигуряват надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна. Високото ниво на стабилност позволява, косачката да се движи с до 40% по бързо по стръмни наклони и намаляване на разходите с до 30%.
- Maлък радиус на завиване.
FX 27 има радиус на завиване равен на нула, което позволява лесен достъп до тесни места, маневрира лесно около препятствия като например цветни лехи, улично осветление, дървета, храсти и други.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 12 км/ч. По този начин се позволява по-прецизен избор на скоростта за движение.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира между 30 и 85 милиметра. Височината може да се регулира още и с помощта на лост, докато операторът е седнал в косачката. Лостът разполага и с транспортна функция, която дава възможност да се вдигне целият косилен апарат, като автоматичносе прекъсва въртенето на ножа, за безпроблемно преминаване на моторната косачка през бордюри и тротоари.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
FX 27 премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.
- Стандартни функции.
Теглич, часовник, измервателен уред и фар.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило FX 27 са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти