Професионална косачка GRILLO MD 18 с двигател Briggs & Stratton 7180 Intek

Статус
активен
Каталожен №
8MDBE
Наличност
В наличност
Гаранция
24 месеца за лична употреба, 12 месеца за професионална употреба.
Ценa:
15914.00 лв. с ДДС
Бърза поръчка
Бърза поръчка
Име
Фамилия
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Направи запитване
Запитване за Професионална косачка GRILLO MD 18 с двигател Briggs & Stratton 7180 Intek
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Kosachki.com информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Професионална косачка GRILLO MD 18 с двигател Briggs & Stratton 7180 Intek - Oписание:

Косачка за трева GRILLO MD 18

Вършете работата си, докато се забавлявате с професионална тракторна косачка GRILLO MD 18. С нея няма да се уморявате, както когато бутате ръчната си косачка, само ще се возите и управлявате. Работната широчина на окосяване на тази моторна косачка е 830 милиметра, а височината на окосяване може да се регулира в диапазон от 25 до 80 милиметра. За отвеждането на окосеното количество тревна биомаса можете да изберете сами, посредством лост, дали тревата да се изхвърля странично или да се мулчира и разпръсква по моравата. Ако изберете процеса мулчиране, Вашата тревна настилка ще се покрива с фино наситнена трева, която ще осигури защитен слой на окосената трева, както и ще я подхрани по естествен начин. Друго не малко предимство при процеса мулчиране, е че няма нужда да събирате окосената трева след края на процеса, по този начин ще спестите време и усилия.
Приложение на Професионална косачка GRILLO MD 18 с двигател Briggs & Stratton 7180 Intek


Серийно оборудване:
- Удароустойчив нож.
Въртящият се нож е устойчив на удар и осигурява прецизно косене при всякакви условия. Хидростатичното острие с блокаж на диференциала и предните спирачки, създаващи оптимално ниво на безопасност и електромагнитен съединител подпомагат работат на косачката при наклонени и неравни терени. MD 18 може да се катери по безопасен начин и е ефективна при почистването на селскостопански райони и в поддръжката на зелени площи.
- Висока маневреност.
Високото ниво на маневреност и скорост, с които разполага косачката я правят бърза и ефикасна и в същото време лесна и приятна за използване.
- Стоманен косилен апарат.
Косилният апарат е изработен от стомана и е защитен от случайна повреда, благодарение на изключително здравият корпус и страничното изхвърляне, което е фиксирано с винтове.
- Голям нож.
Дългият 83 сантиметра нож за рязане с голям диаметър на вала, осигуряват надеждност и безопасност, дори при най-взискателните условия на труд и при продължителна работа.
- Удобна и стабилна косачка.
Ниско разположената седалка и ниско разположеният ендотермичен двигател с вертикалната си манивела, който е разположен в центъра между 4 колела и разположен в горната част на предната ос, правят машината изключително стабилна.
- Maлък радиус на завиване.
450 милиметровият радиус на завиване, позволява лесен достъп до тесни места, маневрира лесно около препятствия като например цветни лехи, улично осветление, дървета, храсти и други.
- Трансмисия.
Трансмисията се състои от хидростатична ос и вентилатор, който охлажда маслото, които са от съществено значение за да се увеличи продуктивността на трансмисията, чрез намаляване на работната температура. Скоростта е постоянно - променлива от 0 до 9 км/ч. По този начин се позволява по-прецизен избор на скоростта за движение.
- Регулиране височината на косене.
Височината на косене се сменя, посредством електрически превключвател, който е разположен близо до волана. Работната височина варира между 25 и 80 милиметра в 6 позиции. Височината може да се регулира още и с помощта на лост, докато операторът е седнал в косачката. Лостът разполага и с транспортна функция, която дава възможност да се вдигне целият косилен апарат, като автоматичносе прекъсва въртенето на ножа, за безпроблемно преминаване на моторната косачка през бордюри и тротоари.
- Въздушен филтър.
Въздушният филтър е лесно достъпен за бързо почистване.
- Безопасност.
MD 18 премина много строги тестове за проверка надеждността на трансмисията, корпуса, косящият механизъм, шасито, както и всички негови компоненти.
- Стандартни функции.
Теглич, часовник, измервателен уред и фар.

Всички компоненти, от най-простите до най-сложните, са с по-висок стандарт за качество. Шасито, режещият нож, косилният апарат, корпуса са изработени от Грило в Италия с помощта само на първокласни материали и най-модерните технологии. За да се постигне всичко това, подлежи на постоянно и 100% контролирано качество на високо ниво. Завършекът на всички машини GRILLO се състои от двойно електростатично прахово покритие. Всички компоненти на Грило MD 18 са били сглобени с внимание към всеки детайл и стриктно тествани от специализиран персонал.
Функционалност
Производителност: 6000 кв.м/ч
Двигател: BRIGGS & STRATTON INTEK 7180, Четиритактов
Цилиндри на двигателя: 2 бр
Обем на двигателя: 656 куб.см
Мощност: 15.2 к.с
Ширина на косене: 83 см
Височина на косене: 25-80 мм
Брой работни ножове: 1
Регулиране височината на косене: Да
Степени на регулиране височината на косене: 6
Скоростна кутия: Хидростатична с диференциал
Скорост напред до: 9 км/ч
Скорост назад до: 6 км/ч
Радиус на завиване: 45 см
Стартер: Електростартер
Акумулатор: Да
Напрежение на акумулатора: 12 V
Функция мулчиране: Да
Съединител: Електромагнитен, със спирачка
Теглич: Да
Предни фарове: Да
Гориво: Бензин
Обем на горивния резервоар: 7 л
Размер на гумите (предни/задни): 13x5.00-6/16x7.50-8 "
Размери (Д х Ш х В): 189.5 х 113 х 102.5 см
Тегло: 238 кг
Други Тракторни косачки
История на разгледаните продукти