Акумулаторни тримери

ИЗБЕРЕТЕ

Защо да изберем акумулаторен тример за трева?


Акумулаторният тример е градинска машина, с която прецизно и внимателно може да косите тревата. Уредът позволява да се подстригва и подравнява тревата на неудобни места. По-мощните тримери за трева се справят ефикасно с отстраняването на нежеланата храстовидна растителност.  

За да разберете какви са предимствата на тримера на батерии пред бензиновия и кабелния, ще ви посочим няколко разлики между тях:

Акумулаторният тример не се нуждае от свързване с ел. мрежа, нито от презареждане с гориво. По този начин са опростени а в най-голяма степен подготовката на машината и процесът на работа с нея. 
С този градински уред може да се придвижвате удобно, тъй като той не е ограничен от дължината на кабел. Може достигнете която искате зона от градината Ви. 
Докато работите може да се въртите и накланяте. 
Тримерът на батерии е най-безопасният. Няма риск от токов удар или от разливане на гориво. 
Той не замърсява околната среда, тъй като не генерира вредни емисии. 
Лесен е за обслужване. Достатъчно е да презареждате батерията му и да смазвате редуктора от време на време. 

Основни характеристики


Когато разглеждате различните акумулаторни тримери в kosachki.com, ръководете се от характеристики като: 
мощност 
капацитет на батерията 
време за презареждане на батерията 
тегло на машината
производител
гаранция и гаранционно обслужване
цена

Предназначение на акумулаторни тримери за трева


Всеки градинар заслужава да има помощник като акумулаторния тример. За да извлечете максимална полза от него, нека ви посъветваме как да работите с него. Най-доброто време за подравняване с тример е рано сутрин или привечер. Не е препоръчително да се коси тревата, когато навън е много горещо, както и след дъжд. Преди да започнете, огледайте добре терена. Уверете се, че няма предмети, които създават риск за машината и Вашето здраве. Като начало започнете да косите с тримера на батерии от краищата на градината към центъра й. Височината на тревната настилка трябва да бъде около 6 см. След като приключите, включете пръскалките, а окосената трева отстранете.
намерени са 64 показани на 3 страници, групирани по 25 на страница